Nieuws

Bezoek ons op Agriflanders in Gent van 10/01-13/01

We heten iedereen van harte welkom op onze stand (7312) in Gent tijdens Agriflanders, de grootste land- en tuinbouwbeurs van Vlaanderen! Van donderdag 10 tot en met zondag 13 januari 2019 vind je ons op Agriflanders, telkens van 10 tot 18 uur. We delen onze stand met ASD-Group , totaalpartner in stalinrichting, en heten u van harte welkom op onze stand 7312 in hal 7. Waar? Flanders Expo Gent Maaltekouter 1, Sint-Denijs-Westrem Hal 7, stand 7312 Wanneer? 10, 11, 12 en 13 januari 2019 telkens van ...

Nieuwe fabriek

Vervaeke is verhuisd! Sinds augustus 2018 kan je ons op onze nieuwe locatie in Ruiselede vinden. Benieuwd naar hoe onze producten gemaakt worden? Neem een kijkje achter de schermen! Vervaeke Fabriek

  • Projecten

    Het stof en de roetdeeltjes die vrijkomen bij het laadproces belanden niet meer op de producten. Toch kan er vlot met heftrucks tussen beide ruimtes genavigeerd worden om de producten te transporteren.
  • Projecten

    Op voorhand twijfelden we of het de investering waard zou zijn, achteraf gezien was het een van onze beste investeringen. De vogels blijven gewoon weg, omdat ze weten dat ze niet meer binnen geraken. Bovendien is de geurhinder sterk verminderd, een voordeel dat we er onverwachts bovenop krijgen!
  • Projecten

    Zowel voor de gezondheid van onze werknemers als voor onze gestockeerde producten is het stofgordijn een grote meerwaarde!

Interesse of een vraag over onze producten?