Producent van potgrond en houtpellets

Zowel voor de gezondheid van onze werknemers als voor onze gestockeerde producten is het stofgordijn een grote meerwaarde!

Probleem?

Bij het verwerken van de houtpellets komt er veel stof vrij. Het stof kwam op de gestockeerde producten terecht en was tevens een overlast voor de werknemers.

Oplossing

Er werd gekozen om een stofscherm te plaatsen tussen de meest stofrijke verwerkingsplaats en de stockageruimte, waar ook het personeel zich hoofdzakelijk bevindt. 

Specificaties

 • Via de ingewerkte deur kan men vlot navigeren tussen de 2 ruimtes
 • De transportband werd volledig op maat ingebouwd 

 

 

Vaste zeilen (stofscherm)

Aantal delen

3

Afmetingen

Totale lengte zijde: 25m      

Totale hoogte zijde: 12m

Doek

Windbreekfactor: 98%

Kleur: Grijs (GRY98)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u interesse in dit product?

Neem nu contact met ons op!

Afbeeldingen

Watch our videos

Videos

 • Projecten

  Wind krijgt geen vrij spel meer, het papier en karton belandt niet langer op de naburige straat. Bovendien beschermen we zo ook ons afval tegen felle regeninslag, wat ons verwerkingsproces ten goede komt!
 • Projecten

  Het stof en de roetdeeltjes die vrijkomen bij het laadproces belanden niet meer op de producten. Toch kan er vlot met heftrucks tussen beide ruimtes genavigeerd worden om de producten te transporteren.
 • Projecten

  Dankzij de Maxipoort kunnen we de grote frontale opening van onze loods helemaal afsluiten. Daardoor voorkomen we dat de wind te veel in het afval slaat. Het zwaar verkeer kan probleemloos door de poort rijden, wat voor ons een belangrijke vereiste was. Bovendien is de poort een echte eyecatcher.

Interesse of een vraag over onze producten?